Wie we zijn

In de afgelopen 16 jaar is Van Helden Afwerking een bekend klussenbedrijf geworden in Roosendaal en de wijde omgeving. Wij zijn er voor alle particulieren die behoefte hebben aan een vakman voor vrijwel alle reparatie-, onderhoud- en verbouwwerkzaamheden in huis. Wij bieden een breed aanbod aan specialisaties waarover wij je graag meer vertellen.

Onze werkwijze

Wij zijn niet voor niets uitgegroeid tot een veelgevraagde specialist. Allereerst is dit natuurlijk dankzij onze kwaliteit. Van Helden Afwerking werkt met een eigen team aan goed opgeleide, ervaren en kundige vaklieden. Bij ons is elke klus, groot of klein, in goede handen. Naast kwaliteit hebben wij service zeer hoog in het vaandel staan. Wanneer je ons inschakelt, haal je niet alleen een bewezen goede specialist in huis, maar ook een vakman die je met plezier helpt.

Wij vinden het belangrijk dat elk project door ons naar jouw volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Niet alleen het resultaat telt: ook aan een fijne samenwerking hechten wij zeer veel belang.