oNZE DIENSTEN

Wij kunnen je van dienst zijn met zeer veel verschillende specialismen, waaronder airless spuiten, behangwerk, kitwerk, timmerwerken, schilderwerk en vloeren.

Wij kunnen muren en plafonds airless spuiten. Airless spuiten wil zeggen dat de verf onder hoge druk wordt gespoten, zonder gebruik te maken van lucht. In de handen van de juiste specialist zorgt deze techniek voor een prachtig glad resultaat en strakke nieuwe wanden en plafonds.

Wil je liever nieuw behang tegen je muur? Ook daar kunnen wij je mee helpen. Wij zorgen voor een perfect resultaat zonder oneffenheden en naden.

Heb je behoefte aan een stevige en fraaie afwerking? Met ons kitwerk zorgen wij voor perfecte afdichting die zeer netjes oogt. Denk aan het afkitten van tegels en randen in de badkamer of keuken, maar ook kitwerk voor vloeren, bijvoorbeeld langs plinten

Timmerwerken rekenen wij tot een van onze specialisaties en daar zijn wij trots op. Niet veel klussenbedrijven beheersen dit klassieke ambacht. Wij kunnen je dankzij onze ervaring helpen met allerlei soorten verbouwingen, ook wanneer je op zoek bent naar skeletbouw.

Van Helden Afbouw kan al het schilderwerk binnenshuis en buitenshuis voor je verzorgen. Dankzij onze schilders blijft jouw woning in optimale conditie en kun je nog vele jaren genieten van een prachtige uitstraling.

Wil je een nieuwe vloer laten leggen? Ook daarvoor zijn wij de aangewezen partij. Wij kunnen meer dan alleen laminaat of parket leggen. Ook voor PVC en epoxy kun je bij ons terecht.

BEHANG

Airless spuiten

KITWERK

SCHILDEREN

TIMMERWERK

VLOEREN